Avelshundar

Avelshundar

Vi är noga med att avla i liten skala på varje hund. Var tik får upp till tre kullar och hanarna använder vi till maximalt fem kullar. Detta för att få in nytt blod i vår avel och minimera risken för inavel längre fram om våra valpköpare vill ta valpar på sina hundar.

Alla våra tikar och hanar vi avlar på har genomgått undersökningar för PRA och Patella utan anmärkning. Vi använder bara trygga hundar med ett gott lynne i vår uppfödning. Detta gör att avkommorna blir trevliga i sättet och ni får en älskad familjemedlem.

Vi föder upp valpar med renrasiga Cocker spaniel (50%) och Pudel (50%), som är registrerade i SKK (Svenska Kennelklubben) och har stamtavla. Då vet ni som köpare att ni får en Cockerpoo fri från inblandning av andra raser. Vi avlar även på egna avkommor av Cockerpoo.

Sally – Engelsk Cockerpoo
Född 1/7 2017
Sally är en riktig familjehund som är lojal och har koll på sin flock. Tycker mycket om att leka med små barn. Trygg – lägger sig gärna mitt på golvet för att sova så att alla får gå runt henne. Gillar skogspromenader helst utan koppel så hon kan rasa av sig och samla pinnar. Har lätt att lära. Tycker om att vara nära och bli ompysslad. En härlig kompis!

Sigge – Engelsk Cockerpoo
Född 29/08 2015
Sigge är en glad hund som älskar alla i sin omgivning, lugn inne och full fart ute. Leker gärna med andra hundar, trygg och social. lättdresserad men med egen vilja, skäller sällan.

Sammie – Engelsk Cockerpoo
Fodervärd: Sofie och Mimmi
Sammie är en fantastisk familjemedlem som bara vill vara med. Han älskar att vara ute och springa i skogen, och han är helt förälskad i tennisbollar. Han tokälskar barn och andra hundar, nyfiken. Han är oftast lös, eftersom han är en hund som bara vill vara med så springer han aldrig långt ifrån oss. Lättlärd och en hund med mycket energi. En riktigt glad kille.

Manne  – Engelsk Cockerpoo
Född: 6/6 2019
Fodervärd: Mimmi
Manne är verkligen det mysigaste sällskapet man kan önska sig! Lika väl som han är lugn, så kan han vara aktiv beroende på tillfälle. Han älskar nya människor, andra hundar och fungerar jättebra med barn. Med sin nyfikna personlighet, lockiga päls och långa ögonfransar charmerar han många i sin närhet.