Köpa valpar

Köpa valpar

Labradoodle

Just nu finns flera fina australiensiska labradoodlevalpar (mini) som är klara för leverans den 24 oktober.

Cockerpoo

En ny kull cockerpoovalpar väntas i början av september, vecka 36.

 

Vill ni tinga en valp eller ha mer information? Mejla info@ryaasens.se eller ring/sms:a 070-438 41 71.

Processen

När våra valpar är födda får ni erbjudande om att tinga en valp mot handpenning. När valparna sedan är fem veckor kommer vi överens om ett datum när ni är välkomna att hälsa på er valp samt upprätta ett köpeavtal. Tre veckor senare är valpen redo att flytta och vi kommer överens om ett datum när ni kommer och hämtar er valp. Ni får samtidigt med er släktledsbevis/stamtavla, startpaket för de första dagarna samt råd och tips. Observera att handpenningen inte betalas tillbaka om ni skulle ångra ert valpköp.

Våra valpar är veterinärbesiktigade, id-märkta, vaccinerade och avmaskade vid leverans. De levereras också försäkrade, bland annat en dolda fel-försäkring. För er som bor utanför Sverige ordnar vi med nödvändiga avmaskningar och vaccinationer. Om så önskas är det möjligt att även få ett pass till hunden.

Hundvård

Päls
Pälsen hos en Cockerpoo är väldigt lätt att sköta. Kamma pälsen från botten en gång i veckan.

Klippning
Klipp er hund tre/fyra gånger om året. Klorna klipps en gång i månaden för att hålla tillbaka pulpan. Notera att det också beror på hur hunden själv sliter på klorna.

Köper ni Cockerpoo hos oss ingår ett års fri klippning i vårt hundtrim. Alla valpkunder får råd och tips om klippning för att komma igång själva och känna sig trygga i klippningen.